OM OS

Bæredygtige Varebiler

Danlad A/S faciliterer med Bæredygtige Varebiler en markedsdialog mellem kommuner, kommunale serviceleverandører, bilimportører, det politiske Danmark, mega trend cases fra virksomheder og kommuner m.m.

OM VORES INITIATIV

Hvordan sikrer vi en bæredygtig fremtid indenfor varebiler?

Den “grønne omstilling” er ofte meget diffus, og rigtig mange har spørgsmål til, hvordan den grønne omstilling håndteres i praksis. Hvilke grønne løsninger findes der? Hvordan og hvornår kan de nye løsninger integreres i vognparken?

Danlad A/S har taget initiativet til at skabe projektet Bæredygtige Varebiler for at skabe en markedsdialog med alle interessenter med formålet om at skabe den dialog om den grønne omstilling, som alle interessenter efterlyser.

Samtidig har Danlad taget initiativet til at afholde flere årlige events for industrien, som vi ønsker at gøre til årlige begivenheder år for år. Derved sikrer vi løbende at dele relevante nyheder, produkter, løsninger på årlige begivenheder, ligesom du her på websitet kan følge nye MEGA TRENDS indenfor forskellige områder.

download
OM DANLAD

Vi ønsker at være ledende indenfor bæredygtige opbygninger i Norden

Danlad A/S er i dag en af Nordens ledende virksomheder for opbygning af mobile arbejdspladser indenfor 3,5 tons segmentet. Danlad har ikke alene taget initiativ til Bæredygtige Varebiler for at formidle relevant markedsdialog, men samtidig er visionen at udvikle og skabe bæredygtige opbygninger. Det gør Danlad ved at sikre, at selve opbygningerne bliver mere bæredygtige såvel som de redskaber, værktøj og løsninger der sættes sammen i kombination med grønne mobile køretøjer efterhånden som de lanceres på markedet.