KONFERENCER

Forestående konferencer

Her på siden kan du følge de begivenheder som Bæredygtige Varebiler arrangerer indenfor forskellige segmenter i industien. Indtil videre kræver alle konferencer en personlig invitation grundet begrænset antal pladser.

EVENT FOR KOMMUNER, REGIONER & STATEN

1. SEPTEMBER 2021

Event for kommunale service leverandører

På dagen er flere bilimportører repræsenteret, og de stiller op med mere end 35 biler, som alle er opbygget efter at kunne udføre nuværende og fremtidige opgaver i kommunalt regi. Personer fra ind- og udland kommer på besøg, for at gøre os klogere på, hvad der konkret venter af løsninger i den nære fremtid ligesom mega trend cases præsenteres. 

Der vil være repræsentanter fra det politiske Danmark hvor de kommunale indkøbere får mulighed for at stille spørgsmål i en panel debat. 

Bæredygtige leverandører af værktøj, solar og litium løsninger vil udstille sammen med bilimportører.

EVENT FOR KOMMUNALE SERVICE LEVERANDØRER

2. SEPTEMBER 2021

Event for kommuner, regioner og staten om miljø i vognparken

Denne dag åbner vi døren for alle de største danske kommunale service leverandører hos Danlad i Ejby. Denne dag faciliteres mega trend cases fra hele Europa indenfor bæredygtige varebiler. Bilimportører præsenterer sammen med Danlad mere end 35 forskellige typer mobile arbejdspladser.
Bæredygtige leverandører af værktøj og diverse udstyr præsentere deres markedsledende grønne løsninger.

Tilbageblik - konferencen 2020

“Efter at have deltaget virtuelt i eventen Bæredygtige Varebiler 2020 glæder jeg mig særligt over, at transportbranchen går foran og tager et ansvar og bruger ressourcer på at finde grønne løsninger. Det er nødvendigt for at nå de ambitiøse grønne mål, som vi i regeringen har sat, og som vi i fællesskab med Danmarks virksomheder arbejder hårdt for at nå. Det er en stor opgave at nedbringe transportområdets udledninger, men når vi arbejder sammen om at finde de grønne løsninger, kommer vi også i mål, og derfor sætter jeg også stor pris på branchens initiativer til at sætte skub i omstillingen af varebiler.”
– Benny Engelbrecht, Transportminister