Nordea og Nordea Finance

Nordea og Nordea Finance hjælper kunder med at realisere deres drømme og ambitioner, ved at være en stærk og personlig finansiel partner – og det har de gjort i 200 år.

Nordea og Nordea Finance omfavner bæredygtighed ved at tage ansvar for den indvirkning, de har på samfundet og deres omgivelser. Derfor arbejder de aktivt på at integrere bæredygtighed i deres daglige forretning på tværs af deres netværk af filialer, datterselskaber og repræsentationskontorer i hele Europa og resten af verden, herunder deres fire nordiske hjemmemarkeder – Danmark, Finland, Norge og Sverige – der tilsammen udgør verdens tiendestørste økonomi.

Som en del af Nordea koncernen, er Nordea Finance Nordeuropas største finansieringsselskab. Nordea Finance tilbyder en bred vifte af finansieringsløsninger, heriblandt Grønne leasingprodukter -og flådeløsninger, som du kan høre mere om på konferencen.

På konferencen den 1.-2. september 2021 kan du få rådgivning omkring:

NF Fleet Electric

Få support og rådgivning om bæredygtige firmabiler, så du er bedre rustet til at tage en beslutning om el-, hybrid- og plug-in-hybrid-biler i din virksomheds bilflåde og bilpolitik.

Grøn Finansiering

Vi tilbyder finansiel og operationel leasing på attraktive vilkår, når du vælger en varebil der er 100% eldrevet.

100% eldreven varebil

Se et eksempel på en varebil der kan leases på en grøn leasingaftale.

Varebil fra Green Energy

Oplev de nyeste teknologier fra Green Energy, når vi sammen fremviser en varebil med solceller på taget.

El-ladestandere

Vi vejleder og rådgiver om valg og finansiering af ladestandere til din virksomhed