Tilbage

e-Deliver 9 – klasseledende rækkevidde på optil 296 km

maxus-edeliver9-hero-2

MAKSIMAL PLADS.
MAKSIMAL KOMFORT.

Stor plads til last og god komfort for chaufføren – dette er blandt de store styrker i den elektriske Maxus e-Deliver 9 der kommer på det danske marked her i maj. e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske chauffør med sin gennemtænkte ergonomi, god komfort og høj kvalitetsudførelse. Når man kører rundt i en Maxus e-Deliver 9, får man følelsen af at sidde i en moderne personbil, og ikke i en varebil.

Maxus e-Deliver 9 er også ekstremt praktisk og tilbyder den plads du forventer af en varebil. Du kan få bilen med et varerum på 9,7m³ eller 11 m³ og med en maksimal lastekapacitet på optil 1200 kg. Udover bagdørene på bilen, kan du også laste varer gennem højre skydedør og med mulighed for at tilkøbe en venstre skydedør.

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING.

e-Deliver 9 har en klasseledende rækkevidde på optil 296 km (WLTP Combined). 
e-Deliver 9 har tre batteristørrelser du kan vælge imellem: 51,5 kWt, 72 kWt eller 88,5 kWt. 

Batteri på 88,5 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på 42 min 

Batteri på 51,5 kWt & 72 kWt, vil bilen lade fra 20%-80% på 36 min

Målemetode WLTP er en forkortelse for ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure”. Proceduren er en harmoniseret prøvningsmetode for bilers brændstofforbrug og CO2-emissioner. Derudover fastsætter WLTP energiforbrugsværdier for alternative brændstoffer samt kørselsrækkevidde for elektriske biler. Læs mere her: http://www.wltp.dk/

SIKKERHED.

Læs mere om den nye e-Deliver 9 fra MAXUS her!

del artikel på

Share on facebook
Facebook