Tilbage

Lancering af Bæredygtige Varebiler til glæde for miljøet

I januar 2020 blev initiativet med Bæredygtige Varebiler lanceret.
Markedsdialog

Danlad A/S er initiativtager til etablering af Bæredygtige Varebiler hvis hovedformål er at skabe en markedsdialog mellem kommuner, kommunale serviceleverandører, bilimportører, det politiske Danmark, mega trend cases fra virksomheder og kommuner m.m.

Hvordan sikrer vi en bæredygtig fremtid indenfor varebiler?

Den “grønne omstilling” er ofte meget diffus, og rigtig mange har spørgsmål til, hvordan den grønne omstilling håndteres i praksis. Hvilke grønne løsninger findes der? Hvordan og hvornår kan de nye løsninger integreres i vognparken?

Danlad A/S har taget initiativet til at skabe projektet Bæredygtige Varebiler for at skabe en markedsdialog med alle interessenter med formålet er at skabe den dialog om den grønne omstilling, som alle interessenter efterlyser.

Samtidig har Danlad taget initiativet til at afholde flere årlige bæredygtige events for industrien, som vi ønsker at gøre til en årlige begivenheder år for år. Derved sikrer vi løbende at dele relevante nyheder, produkter, løsninger på årlige begivenheder, ligesom du her på websitet kan følge nye MEGA TRENDS indenfor forskellige områder.

Følg med på siden EVENTS for at se om der er begivenheder du bør deltage i.

del artikel på

Share on facebook
Facebook