Indlægs- og debatdeltagere konferencen 1.-2. september 2021

Lærke Flader

Rasmus Helveg Petersen

Jens Christian Lundholt

Jacob Pedersen

Dansk Elbil Alliance

Medlem af Præsidiet, Klima-, energi- og forsyningsordfører, Transportordfører

EL:CON - Dir. Specialekompetencer

PostNord - Chef for Fleet & Materiel Jacob Pedersen

Med sine 12 år som branchechef i Dansk Elbil Alliance, så er vi utrolig stolte af at præsentere Lærke Flader som indlægsholdere til Bæredygtige Varebiler 2021.

Lærke vil fortælle om hendes indsigt inden for ladeinfrastrukturen, hvor hun vil fortælle om hvordan infrastrukturen vil udvikle sig på kort, mellem og lang sigt. Herunder vil hun komme ind på hvilke udfordringer samfundet står overfor inden for området, samt de løsninger der er på vej i markedet.

Erfaringer fra sidste års konference viser, at mange netop er bekymret for opladning af deres elbiler. Hvordan sikrer man der er en lader ved ens destination? Er det muligt at oplade på vejen? 

Dette er nogle af de bekymringer brugere af elbiler står over for.

MERE GRØN HANDLING

Klimaet er min største bekymring. Men jeg er samtidig optimist. Vi KAN forhindre klimakatastrofen. Danmark skal gå forrest, ikke bare med vindmøller, men også indenfor landbrug og transport.

Når vi går forrest, udvikler vi de tekniske løsninger, der skal til, for at vi kan leve uden at forurene – ligesom vi gjorde med vindmøllerne. Vi kan som frontløber hjælpe andre lande i en grønnere retning. Til gavn for os selv.

Men vi skal turde at gå forrest.

 

 

 

EL:CON trækker Danmark i en grønnere retning og rådgiver om energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services.

Virksomheden har siden 2019 haft fokus på at optimere deres egen bilflåde til en grøn og bæredygtig profil. I dag har virksomheden 27 stk. Mercedes e-Vito samt 20 stk. Citroén e-Jumpy på vej ind i løbet af 2021.

PostNord arbejder kontinuerligt med bæredygtige løsninger, der løser både kørselsbehovet og giver god mening i et klimaperspektiv og i forhold til drift omkostninger.

Post Nord har i deres bilflåde både eNV200 og e-Sprinter og forventer flere typer og antal over de næste år. Mød Chef for Fleet & Materiel Jacob Pedersen der kommer og fortæller om PostNords grønne omstilling